24 Απριλίου 2024 / 10:05 πμ
24 Απριλίου 2024 / 10:05 πμ

Πληροφορίες για απειλητικές επιστολές και σε άλλους υπουργούς!

από fimotro

Νέες πληροφορίες για την απειλητική επιστολή που εστάλη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλες επιστολές που έχουν σταλεί σε άλλα υπουργεία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Τόσκας τόνισε ότι η επιστολή που εστάλη στον κ. Κοτζιά εξετάζεται από τα ερευνητικά κέντρα της ΕΛΑΣ. «Tώρα γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός που έστειλε την επιστολή. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν. Εμείς δεν παίζουμε με σκοπιμότητες, οφείλουμε να παρουσιάζουμε το πρόβλημα, να πούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια ώστε να απομονωθούν οι άνθρωποι αυτοί από το κοινωνικό σύνολο και να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να εκφραστούν με ειρηνικό τρόπο».

Παράλληλα, ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει ένας υπουργός ή βουλευτής απειλητικά μηνύματα, είπε ότι «υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται».

Από εκεί και πέρα τρεις επιστολές, δύο στο υπουργείο Εξωτερικών και στην κατοικία του Νίκου Κοτζιά, και μία που απευθύνεται προς τους 300 βουλευτές, έχουν σταλεί, όπως αναφέρει το anatropinews.gr, με τις οποίες απευθύνονται ευθείες απειλές κατά της ζωής του υπουργού Εξωτερικών για το θέμα της Μακεδονίας, όπως και κατά όσων βουλευτών αντιτίθενται στα συλλαλητήρια και τάσσονται υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν προηγηθεί και δύο τηλεφωνήματα στο σπίτι του κ. Κοτζιά με το ίδιο απειλητικό περιεχόμενο.

Κοτζιάς για την απειλητική επιστολή και τις σφαίρες: Ηθικοί αυτουργοί τα ΜΜΕ

«Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς» λέει ο Νίκος Κοτζιάς στο twitter μετά την αποκάλυψη για την επιστολή που έλαβε με την απειλή «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

Ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει ηθικούς αυτουργούς τα Μέσα Ενημέρωσης που τον «συκοφαντούν» όπως αναφέρει και μοιάζει να ανοίγει μέτωπο με Νέα Δημοκρατία και Εκκλησία ζητώντας να καταδικάσουν.

Απειλητική επιστολή προς τον ίδιο και την οικογένειά του δέχθηκε ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Τόσκας στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσόκας μίλησε για απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά αλλά και εναντίον της οικογένειας του υπουργού Εξωτερικών.

Όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έλαβε απειλητική επιστολή. “Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα¨αναφερόταν χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε ο υπουργός η επιστολή ήταν ανώνυμη και έφτασε στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών χθες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Τόσκας το κύριο κλίμα δεν θα διαμορφωθεί από ακραίες φωνές. Αναζητούνται και ποινικές ευθύνες όσων στέλνουν επιστολές ή μιλούν για σφαίρες. Η άποψη της κυβέρνησης είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν, όμως είναι άλλο η πολιτική αντιπαράθεση και άλλο οι ακραίες απόψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα