25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Πλήρης αδιαφορία της Δημάρχου Ζωγράφου για τους άστεγους της πόλης (φωτό)

από fimotro

Στην καρδιά της πόλης του δήμου Ζωγράφου, επί της γωνίας της οδού Ούλωφ Πάλμε και της Λεωφόρου Αλεξάνδρου Παπάγου, στην επονομαζόμενη «Γέφυρα», επί σειρά μηνών τέσσερα αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί σε οικείες. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι φορτωμένα με βαλίτσες και πλήθος αντικειμένων και μέσα σε αυτά μένουν άστεγοι συνάνθρωποί μας!

Η δημοτική αρχή της Καφατσάκη για ακόμη μία φορά αδιαφορεί παρά τις επανειλλημμένες αναφορές που έχουν γίνει στα Δημοτικά Συμβούλια. Οι άτυχοι αυτοί άνθρωποι προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για επιβίωση μέσα σε αυτά τα παλιά και υπερφορτωμένα αυτοκίνητα και «προκαλούν», μέσω της θέσης που έχουν επιλέξει να εγκατασταθούν,  τη Διοίκηση αυτού του δήμου να τους βοηθήσει.

Μολονότι υπάρχει χρηματοδοτημένη δομή από την Ευρωπαϊκή Ένωση ύψους 1,2 εκατομμυριών ευρώ για τους άστεγους του δήμου Ζωγράφου εκτός από αυτούς τους τέσσερις, έξω από το ΙΚΑ και από γνωστό σούπερ μάρκετ επί της Λεωφόρου Παπάγου κοιμούνται περίπου δέκα ακόμα άστεγοι άνθρωποι.

Αλήθεια η Δήμαρχος Ζωγράφου δεν τους έχει δει ποτέ αυτούς τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητά τους, αυτά τα τέσσερα χρόνια που διοικεί την πόλη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα