23 Απριλίου 2024 / 4:59 μμ
23 Απριλίου 2024 / 4:59 μμ

Πιτσιόρλας: Ματαιώνονται τα σχέδια για πρόωρες εκλογές

από fimotro

«Η προοπτική ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης ματαιώνει τα σενάρια περί εκλογών και δημιουργεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα θα πρέπει να οργανώσει το αύριο», δηλώνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.
Με δεδομένο μάλιστα, ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα εκ των πραγμάτων θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων», τότε, σημειώνει ο υφυπουργός Στ. Πιτσιόρλας, «η κυβέρνηση οφείλει να ανοίξει -και θα ανοίξει- μια μεγάλη συζήτηση σε τρία επίπεδα: Στρατηγική βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης. Συνταγματική αναθεώρηση. Ευρωπαϊκή προοπτική- θέση και ρόλος της Ελλάδας».
Μάλιστα, «οι όποιες συμμαχίες», είναι η άποψη του Στ. Πιτσιόρλα, «πρέπει να οικοδομηθούν στη βάση προγραμματικών συμπτώσεων στα τρία αυτά πεδία. Απέναντι σε μια τέτοια πρωτοβουλία, οι δυνάμεις της λεγόμενης Κεντροαριστεράς θα κληθούν να τοποθετηθούν… αποτελεί πρόκληση προς την Κεντροαριστερά για διάλογο. Θα κουβεντιάσουν για το μέλλον της χώρας με εμάς ή με τη ΝΔ;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα