18 Απριλίου 2024 / 2:48 μμ
18 Απριλίου 2024 / 2:48 μμ

Πιο κοντά στο να τα βρουν Κυβέρνηση – ΝΔ για το ΕΣΡ

από fimotro

Τον Αθανάσιο Κουτρομάνο, που αποτελούσε επιλογή της ΝΔ πρότεινε για τη θέση του Προέδρου του ΕΣΡ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Η πρώτη αντίδραση από τη ΝΔ δια στόματος του κοιβουλευτικού της εκπροσώπου Νίκου Δένδια, είναι θετική.

Για τη θέση του αντιπροέδρου ο κ.Βούτσης πρότεινε τον Ροδόλφο Μορώνη. Μέλη προτείνονται οι Πόπη Διαμαντάκου, Βασίλης Καραποστόλης, Νίκος Κιάος. Βασίλης Κουφόπουλος, Γιώργος Σαριδάκης, Δήμητρα Παπαδοπούλη και Λίλιαν Μήτρου.

Ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος έκανε και ειδική αναφορά στη δήλωση του Νίκου Παππά νωρίτερα σήμερα, που αφήνει ανοιχτό τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών, σημείωσε ότι η ΝΔ επιδιώκει να προστατεύσει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση. Υπενθυμίζεται, ότι σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο κ.Παππάς είχε πει: «Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα