19 Απριλίου 2024 / 10:51 μμ
19 Απριλίου 2024 / 10:51 μμ

Περιζήτητος ο Σέρτζι Ρομπέρτο

από fimotro

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sport”, η Γιουβέντους προστέθηκε στη λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του Σέρτζι Ρομπέρτο απ’ την Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο συνεχίζει να αποτελεί ένα απ’ τα πιο “καυτά” ονόματα του μεταγραφικού παζαριού. Η δυνατότητα του Καταλανού μέσου να αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέσεις τον μετατρέπει αυτόματα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Έτσι, ύστερα απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, κι η Γιουβέντους μπήκε στο “κόλπο” της απόκτησής του απ’ την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Sport”, η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 40.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σέρτζι Ρομπέρτο και να τον κάνει “δικό” της.

Μάλιστα, ο τίτλος της καταλανικής εφημερίδας είναι “Peligra Sergi Robertο”, το οποίο σημαίνει “σε κίνδυνο ο Σέρτζι Ρομπέρτο”, θέλοντας μ’ αυτό το τρόπο να δείξουν πως ο Ισπανός αποτελεί “Μήλον της Έριδος” για τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες κι η παραμονή στο “Καμπ Νόου” μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει κι ο παίκτης, ο οποίος τη φετινή σεζόν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη μεσαία γραμμή, ύστερα από μία χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε κυρίως ως δεξιός μπακ.

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα, οι Καταλανοί αρνήθηκαν να πρόταση των “Κόκκινων Διαβόλων” για τον 25χρονο μπακ-χαφ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Σέρτζι Ρομπέρτο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα