29 Μαρτίου 2024 / 2:06 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:06 μμ

Περίεργη υπόθεση σύλληψης Τούρκου στις Καστανιές Έβρου

από fimotro

Μυστήριο προκαλεί η σύλληψη ενός Τούρκου ο οποίος νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης εισήλθε παράνομα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προκαλώντας την κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με τα  τοπικά ΜΜΕ,  ο άνδρας φέρεται να είναι αγρότης ο οποίος μπήκε παράνομα στην Ελλάδα με εκσκαφικό μηχάνημα, ωστόσο η πληροφορία αυτή μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Evros-news.gr,  ο Τούρκος συλληφθείς είχε μπει για λίγα μέτρα μέσα στο ελληνικό έδαφος.

Αξίζει να σημειώθεί ότι στην αρχή υπήρξαν αναφορές που ήθελαν τον Τούρκο συλληφθέντα να είναι στρατιωτικός, ωστόσο το σενάριο αυτό δεν προκύπτει από την εξέλιξη του θέματος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι φορούσε πολιτικά ρούχα.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει εργάτης, ενώ την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικές αρχές του Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα