19 Απριλίου 2024 / 3:07 πμ
19 Απριλίου 2024 / 3:07 πμ

Παφίλης: Τα ΜΑΤ προπηλάκισαν τον Δ. Κουτσούμπα

από fimotro

Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας του ΠΑΜΕ, όταν προς στιγμήν δεν επετράπη στον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και στον βουλευτή Χρήστο Κατσώτη να περάσουν από το «μπλόκο» που είχαν σχηματίσει τα ΜΑΤ, έξω από τη Βουλή.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή, διαμαρτυρόμενο ενάντια στην τροπολογία η οποία προβλέπει ποινικές ευθύνες για όσους εμποδίζουν τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Στην κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ βρισκόταν ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έχει χάσει την ψυχραιμία της υλοποιώντας τις επιταγές των τραπεζών, των funds, των κορακιών, όπως τους έλεγε και η ίδια παλιότερα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης κατήγγειλε από το βήμα της ολομέλειας τον προπηλακισμό από άνδρες των ΜΑΤ, του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών,
«Πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για τον προπηλακισμό εναντίον του γενικού γραμματέα κόμματος», τόνισε ο κ. Παφίλης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, με μέτρα θεραπείας αντί ποινές για ψυχικά ασθενείς και στο οποίο κατατέθηκε η επίμαχη τροπολογία για την οποία το ΚΚΕ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα