28 Μαρτίου 2024 / 1:23 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:23 μμ

Πατούλης: Δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανένα να πατήσει στο κουφάρι της Αθήνας για ίδιον όφελος

από fimotro

Νέο «χρησμό» για την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία της Αθήνας έκανε χθες το βράδυ ο Γιώργος Πατούλης. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Αθηνών σε ξενοδοχείο στο Μαρούσι και αναφέρθηκε σε μια αποστροφή του λόγου του στην Αθήνα, αναζωπυρώνοντας και πάλι τη σεναριολογία για την υποψηφιότητά του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
«Είναι πρόκριμα να υπηρετήσεις την πόλη που γεννήθηκες», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην Αθήνα, ενώ τόνισε πως η εικόνα που εκπέμπει η πρωτεύουσα είναι αυτή της εγκατάλειψης, των κλειστών καταστημάτων, του εγκαταλελειμμένου Πεδίου του Άρεως, κλπ., που όπως υποστήριξε δεν της αξίζει.
«Δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανένα να πατήσει στο κουφάρι της Αθήνας για ίδιον όφελος», είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Πατούλης, αφήνοντας το κοινό της εκδήλωσης με την απορία για τα μελλοντικά πολιτικά του σχέδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα