28 Μαρτίου 2024 / 1:12 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:12 μμ

Παρουσία Κουρουμπλή παραδόθηκε στο κοινό η παραλία του Παλαιού Φαλήρου

από fimotro

Παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό, το πρώτο τμήμα από τις παραλίες του Σαρωνικού κόλπου, οι οποίες επλήγησαν από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Πρόκειται για τις ακτές του δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο καθαρισμός των οποίων ολοκληρώθηκε.

Στην παράδοση παρευρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γγ Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και ο γγ Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, στελέχη του Λιμενικού καθώς και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

Στη συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος, Διονύσης Χατζηδάκης, και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της εταιρίας που έχει αναλάβει την απορρύπανση του Σαρωνικού Κόλπου υπέγραψαν Πρωτόκολλο Επιθεώρησης Ολοκλήρωσης Καθαρισμού και Παράδοσης των Ακτών.

«Με συλλογική προσπάθεια, με δουλειά, μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο που δεσμευτήκαμε έχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Μια εικόνα που αποκαθιστά τα πράγματα. Ζήσαμε δύσκολες στιγμές όλοι στο υπουργείο-και εγώ προσωπικά- αλλά νομίζω ότι η προσπάθεια που κάνουμε όλοι προσωπικά ….Και οι δήμαρχοι, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές, το Λιμενικό, οι εταιρείες, αποδείξαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να δουλεύει αποτελεσματικά και να μην υποκύπτει στο μοιραίο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Πηγή: ant1news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα