25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Παραλίγο να κάψουν ζωντανό περιπτερά έξω από το Πολυτεχνείο! (βίντεο)

από fimotro

Ένα ακόμη επεισόδιο βίας στο κέντρο της Αθήνας: Τρία άτομα πυρπόλησαν περίπτερο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, αφού έβγαλαν με τη βία τον περιπτερά από το κατάστημα.
Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν ο περιπτεράς έχει τραυματισθεί.  Όπως αποκαλύπτει το newpost.gr στις 20:05 το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο σταθμό του ηλεκτρικού στο ΚΑΤ και με βαριοπούλες στα χέρια έσπασε 4 μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και 8 ακυρωτικά μηχανήματα. Οι δράστες έφυγαν σαν…κύριοι απο το σημείο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, ενώ πραγματοποιούσαν στατική περιπολία. Στο ενδιάμεσο δε πρόλαβαν να κάνουν και επίθεση με μολότοφ κατά του κτιρίου που στέγαζε της υπηρεσίες του υπουργείου εμπορίου στην Κάνιγγος.

Οι δράστες διέφυγαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα