29 Μαρτίου 2024 / 7:36 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:36 πμ

Παραιτήθηκε ο Σπύρος Παπασπύρου από την Τράπεζα Πειραιώς

από fimotro

Συνεχίζεται η αναδιάρθρωση του στελεχιακού δυναμικού της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς και στο πλαίσιο αυτό, πριν λίγες ώρες υπέβαλε την παραίτησή του ο ανώτερος Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής του non core business με κύριο αντικείμενο τις αναδιαρθρώσεις προβληματικών δανείων, Σπύρος Παπασπύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί ήδη αντικαταστάτης του, το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Με την αποχώρηση του κ. Παπασπύρου ολοκληρώνεται μεγάλο κομμάτι των αλλαγών στη διοικητική πυραμίδα που υλοποιεί η διοίκηση της τράπεζας και εκτιμάται ότι το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το νέο οργανόγραμμα.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν άλλες τέσσερις αποχωρήσεις στελεχών το επόμενο διάστημα.

Ο Σπύρος Παπασπύρου έχει μακρά εμπειρία στον τραπεζικό τομέα καθώς από το 1986 μέχρι το 1991 εργάστηκε στη Citibank, από το 1991 μέχρι το 1996 σε υψηλόβαθμες θέσεις στον όμιλο της Interamerican ενώ από το 1998 μέχρι το 2002 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας ΕΤΕ 0,00% και από το 2002 μέχρι το 2004 ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στη Eurobank.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι αλλαγές που πραγματοποιεί η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς τους τελευταίους τέσσερις μήνες αφορούν στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης και αντιμετώπισης των κόκκινων δανείων.

Εντός ολίγου αναμένεται να βγει σχετική ανακοίνωση από την Τράπεζα Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα