19 Απριλίου 2024 / 9:25 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:25 μμ

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής διευθυντής του FBI

από fimotro

Ο αναπληρωτής διευθυντής του FBI Άντριου Μακέιμπ, που είχε κατηγορηθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλαντ Τραμπ για μεροληπτική στάση εναντίον του, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του ο πρώην διευθυντής της υπηρεσίας Τζέιμς Κόμεϊ αντέδρασε με ανάρτησή του στο Twitter, μεταδίδει το CNN.

«Ο ειδικός πράκτορας Άντριου Μακέιμπ στάθηκε στο ύψος του, τους τελευταίους οκτώ μήνες, όταν άνθρωποι μικροί προσπάθησαν να αποδομήσουν έναν οργανισμό από τον οποίο εξαρτώμαστε όλοι μας. Ο ίδιος υπηρέτησε υποδειγματικά για δύο δεκαετίες. Εύχομαι στον Άντι να είναι καλά. Παράλληλα, εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους άλλους στο FBI. Η Αμερική σας χρειάζεται» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Μακέιμπ βρέθηκε στο επίκεντρο άσκησης κριτικής του προέδρου Τραμπ σχετικά με την έρευνα που διεξάγει το FBI για το ενδεχόμενο εμπλοκής της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, όπως επίσης και για τους χειρισμούς της υπηρεσίας, στην έρευνα για την διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον από ιδιωτικό διαμετακομιστή την περίοδο που υπηρετούσε στο αμερικανικό ΥΠΕΞ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα