28 Μαρτίου 2024 / 9:10 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:10 μμ

Παραδόθηκε ο 54χρονος για το φονικό στα Ανώγεια

από fimotro

Μετά απο διαπραγματεύσεις και συντονισμό κινήσεων νωρίς το πρωί παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 54χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη την Κυριακή των Βαίων στα Ανώγεια Ρεθύμνου.
Η παράδοσή του στις αρχές ήταν αναμενόμενη, αλλά έπρεπε να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα προκειμένου να καταθέσει στις αρχές οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο τα έως τώρα στοιχεία έχει προκύψει πως την Κυριακή στην αγροτική περιοχή έξω απο τα Ανώγεια συναντήθηκαν μέλη των δύο συγγενικών οικογενειών και συγκεκριμένα ο 54χρονος με τον γιό του και ο 23χρονος με δύο αδέλφια του.
Οι δύο οικογένειες κτηνοτρόφων έχοντας κτηματικές διαφορές απο το παρελθόν, φαίνεται πως διαπληκτίστηκαν και κάποια στιγμή βγήκαν όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα απο πυροβολισμό ο 23χρονος Μανώλης Στρατάκης.
Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το τι ακριβώς συνέβη, ποιός ή ποιοί πυροβόλησαν και κυρίως απο ποιό όπλο προήλθε ο θάνατος του 23χρονου.
flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα