28 Μαρτίου 2024 / 7:38 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:38 μμ

Παραδέχθηκε ότι είναι μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» η 25χρονη που συνελήφθη με τη Ρούπα

από fimotro

Τη συμμετοχή της στον «Επαναστατικό Αγώνα, παραδέχθηκε η 25χρονη κοπέλα που μαζί με την Πόλα Ρούπα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα σήμερα πρωί. Από χθες και με αφορμή το γεγονός ότι ο 6χρονος γιος της δεν έχει επιδοθεί στη μητέρα και την αδελφή της, αλλά παραμένει στο νοσοκομείο παίδων υπό την παρακολούθηση ειδικών, η Πόλα Ρούπα κρατάει σκληρή στάση καταγγέλλοντας την αστυνομία ότι χρησιμοποιεί το παιδί της ως μοχλό πίεσης.
Η 48χρονη κρατά αρνητική στάση, δεν θέλει να πει το παραμικρό και ζητά μέσω του δικηγόρου της να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού στην αδελφή ή τη μητέρα της. Ο εξάχρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη βρίσκεται από χθες στο νοσοκομείο Παίδων και παρακολουθείται από ειδικούς ενώ φρουρείται και από αστυνομικούς. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δεν δόθηκε άδεια στη γιαγιά και τη θεία του να τον δουν.
Εν τω μεταξύ, στην αναζήτηση της γιάφκας με τον οπλισμό της οργάνωσης, τα κλειδιά της οποίας είχε η Ρούπα, το στενό κύκλο των δύο με τριών προσώπων που βοηθούσαν τη σύντροφο του Νίκου Μαζιωτη στις ενέργειες αλλά και τους πιθανούς στόχους επικεντρώνονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.
Οι αναλυτές εκτιμούν πως οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές καθώς θα ξεδιπλωθεί όλο το κουβάρι του μεγαλύτερου και του σημαντικότερου μέρους του σύγχρονου αντάρτικου πόλης ενώ παράλληλα θα εξιχνιαστούν σχεδόν όλα τα μεγάλα χτυπήματα της τελευταίας διετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα