20 Απριλίου 2024 / 3:19 μμ
20 Απριλίου 2024 / 3:19 μμ

Παρίσι: Συνελήφθη ο «βασικός ύποπτος» για την επίθεση στους στρατιώτες

από fimotro

Ένας ύποπτος συνελήφθη πριν από λίγο στη βόρεια Γαλλία, ενώ βρισκόταν ακόμη στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου —μιας BMW— που έριξε πάνω σε μια περίπολο στρατιωτικών στο προάστιο Λεβαλουά-Περέ του Παρίσι, τραυματίζοντας έξι από αυτούς, σήμερα το πρωί.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ επιβεβαίωσε επίσημα ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης τη σύλληψη του «κύριου υπόπτου» και συνεχάρη την αστυνομία.

«Ένας ύποπτος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση συνελήφθη στον αυτοκινητόδρομο από το Παρίσι προς το Μπουλόν-σιρ-Μερ», είπε ο Φιλίπ σε κοινοβουλευτικούς απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τις συνθήκες της σύλληψης ούτε προφανώς στοιχεία τα οποία αφορούν την έρευνα, αλλά θέλω να συγχαρώ το σύνολο των δυνάμεων ασφαλείας οι οποίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο, ο οποίος είναι ο κύριος (ύποπτος) σε αυτό το στάδιο, για την επίθεση», συνέχισε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα