28 Μαρτίου 2024 / 9:19 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:19 πμ

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις απειλές μέλους του Ρουβίκωνα

από fimotro

Στο στόχαστρο της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μπαίνει η ανάρτηση του ιδρυτικού μέλους της συλλογικότητας “Ρουβίκωνας”, Γ. Καλαϊτζίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος ανέφερε πως  την ερχόμενη Κυριακή κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό “μπορεί να χυθεί αίμα”. Η κ. Ξένη Δημητρίου έστειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλ. Ζαγοραίο, έγγραφη παραγγελία διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης καθώς και  δημοσιεύματα του Τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) και ένα βίντεο.

Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης,  με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, ανεφερε:

“Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε “σφουγγαρίστρες” και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι “θα είναι η μέρα τους” και κάποιοι άλλοι θέλουν “να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες”. Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους”.

Λίγο αργότερα κι ενώ η παραπάνω ανάρτηση έκανε τον γύρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, το μέλος του Ρουβίκωνα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση.

Στην οποία ανέφερε: “Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εάν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν. Κατανοητό;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα