28 Μαρτίου 2024 / 11:47 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:47 μμ

Παράδεισος… πορνό στην ΕΡΤ με σκληρές εικόνες!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Παράδεισος… η ΕΡΤ του πορνό! Έκπληκτος χθες βράδυ, γύρω στις 11 έκανα zapping, όπως συνηθίζω όταν έχω χρόνο, κυρίως σε δορυφορικά δίκτυα και ειδικά προγράμματα που εκπέμπουν σε παγκόσμια πλατφόρμα. Παρακολουθώντας ειδησεογραφικά ξενόγλωσσα κανάλια έχεις πλήρη ενημέρωση, την οποία και αξιολογεί με τα δικά του κριτήρια ο κάθε τηλεθεατής.

Ξαφνικά έπεσα επάνω σε μια σκηνή με έναν γυμνό άνδρα μπρούμυτα στο κρεβάτι, έναν άλλον δίπλα του να τον «χαϊδεύει» να γδύνεται «τσίτσιδος» να τον αγκαλιάζει και να προχωράει στα ενδότερα…

Πάνω στις διαδικασίες απόλαυσης, στο κρεβάτι κάτω από το στρώμα εμφανίζεται και γυναίκα με το κρεβάτι να παίρνει φωτιά, ενώ ο παθητικός άνδρας εξακολουθεί να κοιμάται γυμνός χωρίς να συμμετέχει στο «τρίο». Ακούγονται «μουγκρητά», και νομίζω ότι έχω πέσει πάνω σε «τσοντοκάναλο». Ακούω όμως στη συνέχεια και Ελληνικά χωρίς νόημα.

Τελικά διαπιστώνω ότι βρίσκομαι στην ΕΡΤ2 που προβάλει μια ταινία μικρού μήκους «Παράδεισος…»(Σινεμά). Διαβάζω στη συνέχεια… «Νέος Ελληνικός Κινηματογράφος» και από κάτω η περίληψη του έργου:

Μέσα στο χάος και τα χρώματα του καρναβαλιού, στα εκτυφλωτικά φώτα και τα φανταχτερά άρματα, τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους Παράδεισο… Σκηνοθεσία Παναγιώτης Φαφούτης. Παίζουν Ε…(δεν υπάρχουν ονόματα). Κατάλληλο επιθυμητή η γονική συνέναιση.

Κάθομαι έκπληκτος και παρακολουθώ τη συνέχεια. Σε ένα εστιατόριο, ιδιοκτησίας του παθητικού άνδρα ο επιβήτορας του αποκαλύπτει τι συνέβη χθες βράδυ στο κρεβάτι, αλλά δεν τον πιστεύει. Όταν του δείχνει στο κινητό σκηνές κρεβατιού, πλακώνονται στο ξύλο μέσα στο μαγαζί. Όλες αυτές οι σκηνές με ανύπαρκτους και ελεεινούς διαλόγους διανθίζονται με σκηνές του καρναβαλιού της Πάτρας, με μια δόση σεξουαλικότητας.

Υπάρχει και μία σκηνή σε νοσοκομείο με νοσηλευόμενο που δεν διευκρινίζεται αν έφτασε εκεί από ολονύκτιο σέξ η κάτι άλλο, διότι στο κρεβάτι του πόνου ανταλλάσσουν φιλιά με ασυνάρτητους διαλόγους.

Η καταπληκτικότερη σκηνή που πάει για βραβείο είναι σε ένα μπαλκόνι, όταν ένα ζευγάρι(πιθανόν ένα από τα 4) απολαμβάνει ένα σουβλάκι με γύρο: τζατζίκι, κρεμμύδι και τα σχετικά. Ο άντρας ρωτάει τη γυναίκα.
-Πότε γιορτάζουν τα χρυσά γενέθλια γάμου;
Και απαντά η γυναίκα με γεμάτο το στόμα σουβλάκι όπως και του άντρα.
-Στα πενήντα.
Ο άντρας από χαρά, «μπουκάρει» στο στόμα της γυναίκας και το απολαμβάνουν με φιλιά!!!

Η ταινία κλείνει με νεαρό «ματάκια» που παρακολουθεί νεαρά στριπτιζέζ, με εναλλαγή πλάνων από το καρναβάλι! Εντύπωση μου έκαναν οι μακροσκελείς τίτλοι τέλους-διήρκησαν περισσότερο από την ταινία-που ήταν αδύνατον να διαβάσεις. Πολύ περισσότερο που στην παραγωγή συμμετείχαν διάφοροι φορείς, η Νομαρχία Αχαΐας και η ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ2 μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκπλήξεις. «Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι» βουίζουν ακόμη στ΄αυτιά μας. Ευτυχώς η δυστυχώς η θεαματικότητα της ΕΡΤ2 είναι πολύ χαμηλή. Αν συνεχίσει με «τσόντα» κάτι θα κερδίσει!

Κύριε Ταγματάρχα και καλή μου Ισαβέλλα την ταινία αυτή να την κάνετε dvd και η ΕΡΤ να την μοιράσει σε γυμνάσια και λύκεια. Είναι πολύ διδακτική. Αν όχι να την προβάλλετε 2-3 φορές μεσημβρινές ή απογευματινές ώρες για να την απολαύσει η ελληνική κοινωνία! Άντε γεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα