28 Μαρτίου 2024 / 11:53 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:53 πμ

Παπαδημητρίου: Σε ποιες περιοχές θα είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές (βίντεο)

από fimotro

«Η συμφωνία είναι ένας συμβιβασμός, είναι μερικά που είναι αρκετά καλά και άλλα φυσικά που δεν είναι καλά», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Και πρόσθεσε: «Όπως έχει πει ο υπουργός Οικονομικών, μερικοί θα έχουν κάποιες μειώσεις, άλλοι φυσικά θα έχουν αυξήσεις. Υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα που θα έρθουν να εφαρμοστούν το 2019. Το 2017 και το 2018 δεν υπάρχει κανενα δημοσιονομικό μέτρο».

Ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε και στις περιοχές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει μία συμφωνία που μερικές Κυριακές θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στον δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένη περιοχή του Πειραιά, όπως και στη Θεσσαλονίκη και γύρω από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Φυσικά διαφωνούσαμε, αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και την Αμερική. Άρα, μπορούμε να το δούμε ως εκσυγχρονισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα