25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Παντρεύτηκαν Φίλιππος Λαιμός και Μαριάννα Γουλανδρή (φωτό)

από fimotro

Αφού αντάλλαξαν όρκους στο δημαρχείο, αποφάσισαν να το κάνουν και υπό το βλέμμα του Κυρίου… Ο λόγος για το λαμπερό ζευγάρι της Μαριάννας Γουλανδρή με τον Φίλιππο Λαιμό. Οι γόνοι των δυο ζάμπλουτων οικογενειών ενώθηκαν με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου σε μια παραμυθένια -όπως αναμενόταν- τελετή.

Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στην Αγία Σοφία του Λονδίνου. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού είχε τελεστεί σε κλειστό κύκλο σε δημαρχείο του Λονδίνου, ενώ οι αρραβώνες του στο Πόρτο Χέλι.

Ο γιος του Νικόλα Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού και η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή κι εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη παντρεύτηκαν παρουσία εκλεκτών καλεσμένων -γνωστών επιχειρηματιών, εφοπλιστών και γαλαζοαίματων- και εικόνες είδαμε να δίνονται στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού στο Instagram καλής φίλης του ζευγαριού.

Προηγήθηκε μεγάλο πάρτι και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα