23 Απριλίου 2024 / 8:59 μμ
23 Απριλίου 2024 / 8:59 μμ

Παίζει κατευθείαν ο Ζιλέ

από fimotro

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Γκιγιόμ Ζιλέ, είναι σε θέση να παίξει αμέσως και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό από το ματς της 16ης Αυγούστου με την Ριέκα.

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ δεν είναι περίπτωση Εμενίκε ή Βούκοβιτς, δύο παίκτες που ξεκίνησαν ουσιαστικά την καλοκαιρινή τους προετοιμασία με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Νιγηριανός επιθετικός έκανε κάποιες προπονήσεις (τρεις-τέσσερις) με την Φενέρ, αλλά με το γκρουπ των “κομμένων” της τουρκικής ομάδας.

Ο Ζιλέ, λοιπόν, είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ακολουθούσε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με τη Ναντ, έβγαλε όλη την προετοιμασία της γαλλικής ομάδας και παρότι το είχαν καταλάβει όλοι στο Ναντ ότι είναι φευγάτος, ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον έβαλε ένα 15λεπτο να παίξει κόντρα στην Λιλ.

Το σημαντικό για τον Χάσι είναι ότι θα τον έχει στη διάθεσή του με την Ριέκα. Δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής ακόμα και στο αυριανό φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (9/8, 20.30).

Ο Ζιλέ είναι σε θέση να βοηθήσει αμέσως, να διεκδικήσει ακόμα και φανέλα βασικού και σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι προπονήσεις που ακολουθούν, όταν θα αρχίσει ο Χάσι σιγά-σιγά να δείχνει κάποια πράγματα σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται κόντρα στην Ριέκα στις 16 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι επίσης και το ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στη συνάντηση που είχε με τον Χάσι το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, γύρισε και του είπε “κόουτς, αν θες παίζω και… σήμερα”!

Ο τεχνικός των Πειραιωτών ήξερε ποιον έφερε στο λιμάνι. Μιλούσε τακτικά εδώ και ενάμισι μήνα και είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον Ζιλέ ότι θα έρθει με την καρδιά του στην χώρα μας και όχι για χρήματα ή οτιδήποτε άλλο.

Τον ενδιαφέρει η προοπτική του Champions League και θέλει να ξαναστεφθεί πρωταθλητής. Για αυτό το λόγο έδωσε τεράστια μάχη από τα τέλη Ιουνίου για να φύγει από τη Ναντ. Τα έβαλε με θεούς και δαίμονες, τα έβαλε με τη διοίκηση, τα έβαλε με τον προπονητή. Κι όλα αυτά για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να τον βοηθήσει αρχικά στην προσπάθεια που θα κάνει από την άλλη εβδομάδα ο σύλλογος για να περάσει στους ομίλους του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα