28 Μαρτίου 2024 / 12:23 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:23 μμ

Πήρε δύο φανέλες της Ρεάλ ο Νεϊμάρ (βιντεο)

από fimotro

O Nεϊμάρ, μετά το… φιλικό clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των Μαδριλένων και αποχώρησε ύστερα από 15 λεπτά με δύο φανέλες των “μερένγκες”.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το International Champions League που έλαβε χώρα στα γήπεδα των ΗΠΑ.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα προς τον Νεϊμάρ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ισπανία, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου είχε σύντομη συνομιλία με τους Ζούλιο Μπαπτίστα και Μαρσέλο. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του, “συνελήφθη” απ’ τον τηλεοπτικό φακό να κρατάει δύο φανέλες των “μερένγκες”.

Μία κίνηση που δείχνει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το τελευταίο clasico της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα