25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Πέφτουν νιφάδες και στο κέντρο της Αθήνας

από fimotro

Χιονίζει στην Αθήνα, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, ενώ ήδη το έχει «στρώσει» σε πολλά προάστια. Χιονόπτωση και στον Πειραιά.

Εξαιτίας της χιονόπτωσης στην Αττική έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του Ζυγού.

Κλειστές είναι επίσης, η λεωφόρος Πεντέλης από το 4-14 στρατιωτικό νοσοκομείο, η Διονύσου από Θησέως εως Νέα Μάκρη και η επαρχιακή οδός Ελευσίνας Θήβας από το 4ο Χλμ.

Επι ποδός βρίσκονται τα μηχανηματα της Περιφέρειας. «Για μικροπροβλήματα τα οποία ωστόσο αντιμετωπίζονται» έκανε λόγο μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99.5 ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.

Κλειστή ειναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Καρρέα, καθώς έχει ακινητοποιηθεί όχημα.

Στον Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τα δρομολογια προς την Κηφισιά εκτελουνται λόγω πάγου έως το σταθμό Ειρήνη.

Νωρίτερα, προβλήματα και ουρές οχημάτων έως και 700 μέτρων είχαν σχηματιστεί στην εθνική οδό στο ύψος του Καπανδριτίου, όταν δίπλωσαν 2 νταλίκες, οι οποίες απομακρύνθηκαν.
Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Απαγορευτικό απόπλου ισχύει σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, ενώ σύμφωνα με το λιμενικό, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις πορθμιακές γραμμές Αγία Μαρίνα – Νέα Στύρα, Αρκιτσα – Αιδηψό, καθώς και οι γραμμές, Καβάλα – Πρινου, Κεραμωτή- Θάσος, Αλεξανδρουπολη – Σαμοθράκη και Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη.

Απαγορευτικό και στο λιμάνι του Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα