28 Μαρτίου 2024 / 12:23 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:23 μμ

Πάτρα: Αυτοπυροβολήθηκε δίπλα στο παιδί του γιατί δεν άντεξε τον χωρισμό!

από fimotro

Με λίγες λέξεις γραμμένες σε μια κόλα χαρτί ο 63χρονος αυτόχειρας και πατέρας δύο μικρών παιδιών εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στο σπίτι του στην Πάτρα.

Ο πατέρας πήρε το παιδί του από τον παιδικό σταθμό και μαζί πήγαν στον οίκημα, στο οποίο γινόντουσαν εργασίες. Αφού ζήτησε από τους δύο εργάτες να εγκαταλείψουν το χώρο στη συνέχεια κλείδωσε το 3χρονο παιδί του σε άλλο δωμάτιο και με καραμπίνα αυτοπυροβολήθηκε.

Ο ένας από τους δύο εργάτες κατάλαβε την ένταση στην οποία βρισκόταν ο πατέρας και προσπάθησε του μιλήσει, ωστόσο εκείνος τον έδιωξε. Η γυναίκα του αυτόχειρα, η αδερφή του και ο γαμπρός του ανησύχησαν από την εξαφάνιση και λίγη ώρα αργότερα κατευθύνθηκαν στο οίκημα της οδού Δημοκρατίας. Άκουσαν το κλάμα του παιδιού και αφού έσπασαν ένα παράθυρο μπήκαν στο χώρο. Μόλις κατάφεραν να ηρεμήσουν το παιδί εντόπισαν το άψυχο σώμα του 62χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αυτόχειρας στο σημείωμα που άφησε εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγός του ήθελε να χωρίσουν και εκείνος δεν άντεξε στην ιδέα να χάσει την ίδια αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά τους 4 και 3 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα