25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Πάτρα: Απατεώνες των τροχαίων «σήκωσαν» 40.000 ευρώ από πανικόβλητη γυναίκα

από fimotro

Ούτε οι ίδιοι οι απατεώνες που τηλεφωνούν σε πολίτες και τους ανακοινώνουν ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν σοβαρό τροχαίο και ζητούν χρήματα για να μην έχουν δικαστικές περιπέτειες, δεν θα πίστευαν ότι θα έπιανε τόσο καλά η… «πολυφορεμένη» κομπίνα σε μια 66χρονη γυναίκα στην Πάτρα!

Η άτυχη γυναίκα τρομοκρατήθηκε πάρα πολύ, όταν άκουσε έναν άγνωστο άνδρα που της τηλεφώνησε και συστήθηκε ως αστυνομικός ο οποίος είχε επιληφθεί σε σοβαρό τροχαίο που δήθεν είχε προκαλέσει η κόρη της. Όταν, μάλιστα, ο άγνωστος της είπε ότι το παιδί της θα βρεθεί στην φυλακή αν δεν πλήρωνε, δεν το σκέφτηκε καν και συμφώνησε αμέσως να πάει κάποιος στο σπίτι της για να του δώσει τα χρήματα που ζητούσε!

Το μέλος της σπείρας δεν άργησε να εμφανιστεί στην κατοικία της 66χρονης και εκείνη του παρέδωσε μια τσάντα που είχε μέσα 40.000 ευρώ! Ο απατεώνας εξαφανίστηκε… τρίβοντας τα χέρια του για τη γερή μπάζα. Λίγο αργότερα, ερχόταν το δεύτερο σοκ για το θύμα του που, ενώ πίστευε ότι είχε σώσει την κόρη της, εκείνη της τηλεφώνησε ανέμελη! Όταν πια αντιλήφθηκε πως είχε χάσει μια περιουσία, κατέφυγε στην Ασφάλεια Πατρών, οι αστυνομικοί της οποίας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα