19 Απριλίου 2024 / 4:24 πμ
19 Απριλίου 2024 / 4:24 πμ

“Πάτησε” Αθήνα ο παικταράς Μποκανί για να υπογράψει στον Θρύλο… (βίντεο)

από fimotro

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται απ’ το μεσημέρι της Δευτέρας (19/06) ο Ντιεμερσί Εμποκανί προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Κονγκολέζος επιθετικός έφθασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο “Ελ. Βενιζέλος” -με πτήση μέσω των Βρυξελλών- συνοδευόμενος από εκπροσώπους του και την εντυπωσιακή σύντροφό του. Τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς και πλήθος δημοσιογράφων.

Ο πρώην επιθετικός της Χαλ Σίτι μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε και το οποίο θα τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Εντός της ημέρας θα περάσει απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια (εντός της ημέρας ή αύριο το πρωί) θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 31χρονος στράικερ αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού των “ερυθρολεύκων”, Μπέσνικ Χάσι, με τον οποίο συνυπήρξε για μία διετία (2011-13) στην Άντερλεχτ, όταν ο Αλβανός τεχνικός ήταν άμεσος συνεργάτης των Άριελ Γιάκομπς και Γιον φαν ντεν Μπρομ.

Δείτε πλάνα από την άφιξη του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα