28 Μαρτίου 2024 / 8:42 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:42 μμ

Πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ η αξία της κοκαΐνης που εντοπίστηκε στη Βάρκιζα!

από fimotro

Ξεπερνά το ποσό των 5,5 εκατομμύρια ευρώ η συνολική αξία της κοκαΐνης, πολύ καλής ποιότητας, σύμφωνα με την αστυνομία, που είχε στην κατοχή του ο 33χρονος Σερβοκροάτης, ο οποίος συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στη Βάρκιζα.

Η σύλληψή του έγινε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, σε πολυτελές διαμέρισμα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος ο δράστης είχε κρύψει συνολικά 135 κιλά κοκαΐνης, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι ο 33χρονος είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος που έχει διακινήσει πολύ μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Ένα μεγάλο μέρος της πανάκριβης κοκαΐνης, που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του αλλοδαπού με το όνομα «Μάρτιν», επρόκειτο, σύμφωνα με πληροφορίες, να διακινηθεί σε ευρωπαϊκές χώρες και το υπόλοιπο στην Ελλάδα και ειδικότερα σε χρήστες με «γερό πορτοφόλι».

Η προέλευση της κοκαΐνης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τη Λατινική Αμερική, ενώ οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα