28 Μαρτίου 2024 / 10:51 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:51 πμ

Πάνω από 20 οι νεκροί από το πολικό ψύχος στην Ευρώπη

από fimotro

Κύμα ψύχους σαρώνει σήμερα πολλές χώρες της Ευρώπης, όπου οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 17 ανθρώπων στην Πολωνία και την Ιταλία, την ώρα που η Κωνσταντινούπολη έχει καλυφθεί από ένα πυκνό στρώμα χιονιού.
Η Μόσχα από την πλευρά της γνώρισε τα πιο παγωμένα Χριστούγεννα των τελευταίων 120 ετών, με τον υδράργυρο να έχει “βουτήξει” στους περίπου -30 βαθμούς κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το κρύο σε διάστημα δύο ημερών στην Πολωνία όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται κάτω από τους -20 βαθμούς κελσίου σε ορισμένες περιοχές, ανακοίνωσε σήμερα το Κυβερνητικό Κέντρο Εθνικής Ασφαλείας (RCB).
Ο απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο υδράργυρος θα παραμείνει κάτω των -20 βαθμών κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα