20 Απριλίου 2024 / 3:06 πμ
20 Απριλίου 2024 / 3:06 πμ

Ο N. Παππάς θα απαντήσει στον Βενιζέλο για το ταξίδι στη Βενεζουέλα

από fimotro

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς θα απαντήσει την Παρασκευή το πρωί στη Βουλή για το ταξίδι σε Βενεζουέλα-Καραϊβική, στην Ωρα του Πρωθυπουργού μετά την κατάθεση ερώτησης από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Να σημειωθεί ότι ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση εκτόξευσε πυρά για το ταξίδι και τις σχέσεις του υπουργού με επιχειρηματία στη Βενεζουέλα.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, το δημοσίευμα «τεκμηριώνει την ύπαρξη προωθημένων μυστικών επαφών του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους της Βενεζουέλας και την επιρροή που ενδέχεται να έχουν ασκήσει αυτές στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει εάν «επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τα στοιχεία του δημοσιεύματος και για την τυχόν συνέχεια των επαφών αυτών μετά τον Ιανουάριο του 2015».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα