18 Απριλίου 2024 / 9:06 μμ
18 Απριλίου 2024 / 9:06 μμ

Ο Χάσι έβγαλε τα συμπεράσματά του για την Παρτίζαν

από fimotro

Από την Πέμπτη (20/07) ο Μπέσνικ Χάσι και οι συνεργάτες του θα ξεκινήσουν την ανάλυση στους παίκτες για την Παρτίζαν. “Πονοκέφαλος” τα προβλήματα στην άμυνα.

O Μπέσνικ Χάσι επέστρεψε από το Μαυροβούνιο και μαζί του έχει ένα σωρό σημειώσεις από τα όσα είδε στο χθεσινοβραδινό Μπούντουτσνοστ – Παρτίζαν 0-0. Ο Κοσοβάρος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει από την ημέρα που είχε γίνει η κλήρωση, ότι θα προτιμούσε να πάει ο ίδιος να δει τους Σέρβους από κοντά, έτσι ώστε να σχημάτιζε καλύτερη άποψη και να μην περιοριζόταν μόνο στη χρήση του βίντεο.

Ο Χάσι λοιπόν γύρισε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/07) στην Ελλάδα, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για τα δυνατά και τα τρωτά σημεία των Σέρβων, αλλά η βιντεοθεραπεία στους παίκτες του θα ξεκινήσει από την Πέμπτη (20/7). Απόψε (19/7, 21.00) είναι το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και ο τεχνικός των Πειραιωτών θα ρίξει εκεί το βάρος του, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο και μία πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής “μάχης”.

Το βασικό ζητούμενο για τον κόουτς είναι να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει στο κέντρο της άμυνας. Ο Μποτία δεν θα μπορέσει να βοηθήσει, ο Ρέτσος είναι επίσης τραυματίας και το πιθανότερο είναι να μην είναι έτοιμος, οπότε όλο το βάρος απόψε (19/07) πέφτει πάνω στον Βούκοβιτς.

Ο ίδιος ο Σέρβος στη συνέντευξη που είχε δώσει επί βελγικού εδάφους είχε τονίσει ότι θα χρειαστεί μερικές μέρες δουλειάς, ελπίζοντας ότι θα είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα με την Παρτίζαν. Το αν θα παίξει όμως στο Βελιγράδι, θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του όχι μόνο κόντρα στον Αστέρα, αλλά και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει ο Βούκοβιτς και παίξει, τότε δεν αποκλείεται να βρεθεί στο πλευρό του ο Ρομαό. Ένας Ρομαό που στα τελευταία δύο φιλικά με Λόκερεν και Αλκμααρ χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο στόπερ. Πιο πίσω είναι οι Σισέ και Νικολάου στις προτιμήσεις του Χάσι για το κέντρο της άμυνας.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι οι Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Καρσελά και Μάριν. Αν ο Ρομαό παίξει τελικά στο κέντρο της άμυνας, τότε ο Σιώπης θα βρεθεί δίπλα στον Οφόε. Όσο για τον αντι-Εμενίκε, μιας και ο Νιγηριανός δεν δείχνει έτοιμος στην παρούσα φάση; Αν δεν ήταν τραυματίας ο Μπεν (σ.σ. προλαβαίνει πάντως το ματς), το πιθανότερο ήταν να ξεκινούσε εκείνος και όχι ο Ανσαριφάρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα