16 Απριλίου 2024 / 2:03 μμ
16 Απριλίου 2024 / 2:03 μμ

Ο Τσίπρας έπρεπε να είχε κάνει ανασχηματισμό, λέει ο Μανιός

από fimotro

north«Επρεπε να τον είχε κάνει τον ανασχηματισμό ο κ. Τσίπρας», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, είπε μεταξύ άλλων: Από τη στιγμή που στο συνέδριο του κόμματος είχε έμμεσα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός αλλά σαφέστατα είχε ειπωθεί, θα έπρεπε να είχε γίνει, δεν ξέρω αν έχουν οι υπουργοί κατεβάσει τα μολύβια, αλλά με αυτό το κλίμα οι υπουργοί αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια προσωρινότητα. Άργησε ο πρωθυπουργός να κάνει ανασχηματισμό, πάντα υπάρχουν προβλήματα και δικαιολογίες και για αυτό υπάρχει αυτή η καθυστέρηση είπε.

Σε ότι αφορά το θέμα του ΕΣΡ , ο κ. Μανιός χαρακτήρισε συμπαθητική την πρόταση της ΝΔ για επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής τον κ, Αθανάσιο Κουτρουμάνο. Συμφωνώ είπε να γίνει επικεφαλής ο κ. Κουτρουμάνος αλλά μην έρθει η ΝΔ στη διάσκεψη προέδρων και πει να βάλουμε τον έναν ή να βγάλουμε τον άλλον πρέπει να ρυθμιστεί το τηλεοπτικό τοπίο και να βγουν άδειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα