25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ο Τραμπ ακύρωσε την επίσκεψη του στη Βρετανία

από fimotro

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε την επίσκεψή του στο Λονδίνο, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί νωρίς φέτος, λέγοντας πως είναι απογοητευμένος με το γεγονός ότι η «κυβέρνηση Ομπάμα πούλησε» την αμερικανική πρεσβεία στη Βρετανική πρωτεύουσα, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Ο λόγος για τον οποίον ακύρωσα το ταξίδι μου στο Λονδίνο είναι πως δεν είμαι μεγάλος φαν του γεγονότος ότι η κυβέρνηση Ομπάμα πούλησε ίσως την καλύτερη πρεσβεία που βρίσκονταν στο καλύτερο σημείο στο Λονδίνο για ψίχουλα, μόνο για να χτίσει μια νέα σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία για 1,2 δισ. δολάρια», έγραψε αργά χθες το βράδυ σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τραμπ.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα της πρεσβείας έδειξε πως η απόφαση για μετεγκατάσταση ελήφθη μήνες προτού αναλάβει την εξουσία ο Μπαράκ Ομπάμα τον Ιανουάριο του 2009.

Η αμερικανική πρεσβεία και τα προξενεία στη Βρετανία ανέφεραν τον Οκτώβριο του 2008 πως η πρεσβεία θα μετεγκατασταθεί για λόγους ασφαλείας.

«Κακή συμφωνία. Ήθελαν να κόψω την κορδέλα –ΌΧΙ!», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα