16 Απριλίου 2024 / 8:09 πμ
16 Απριλίου 2024 / 8:09 πμ

Ο Τζόφρυ Τζουλιάνο βρίζει πελάτη σουπερμάρκετ: «Αντε γα@@σου! Είμαι Αμερικανός, είμαστε βασιλιάδες του κόσμου»

από fimotro

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της daily mail, ο 63χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ τον προσπέρασε επιδεικτικά στην ουρά του σουπερμάρκετ κρατώντας 25 μάλιστα προϊόντα, για να περάσει πρώτος σε ταμείο που ήταν για 10 προϊόντα.

Όταν ο Γάλλος, που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του, του έκανε παρατήρηση, ο ηθοποιός άρχισε να τον βρίζει λέγοντάς του ότι «Είμαι Αμερικανός, κάνω ότι θέλω, είμαστε οι βασιλιάδες του κόσμου».

Ο Γάλλος του είπε ότι θα τον καταγράψει με την κάμερα και θα δώσει το υλικό στη δημοσιότητα, αλλά ούτε αυτό πτόησε τον θερμόαιμο ηθοποιό.

«Δε με φοβίζεις με την κάμερα. Είμαι ηθοποιός» απάντησε «Άντε γα@@@, εντάξει, άντε γα@@@ σου για να το καταλάβεις. Είμαι Αμερικανός, κάνω ότι θέλω είμαστε οι βασιλιάδες του κόσμου. Είμαστε επαγγελματίες μαλ@@@. Έχουμε πάει τις μαλ@@@ στο υψηλότερο επίπεδο του κόσμου» απάντησε ευθαρσώς.

Μάλιστα, ο Γάλλος πελάτης που δημοσιοποίησε το υλικό ανέφερε ότι δίπλα του στεκόταν η γυναίκα του η οποία φάνηκε ιδιαίτερα ντροπιασμένη από τη συμπεριφορά του Τζουλιάνο.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός, σε ανάλογο, αρκετά επιθετικό ύφος απάντησε με ένα βίντεο, που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ιστορία αυτή δεν αποτελεί είδηση. Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα