25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ο Τζανακόπουλος αδειάζει τον Βερναρδάκη για το μέρισμα

από fimotro

Η συζήτηση για το μέρισμα θα γίνει όταν θα έχουμε τα σαφή και συγκεκριμένα στοιχεία για την υπεραπόδοση της οικονομίας και την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, είπε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Υπάρχουν σκέψεις, υπάρχουν επεξεργασίες, υπάρχουν προφανώς συγκεκριμένοι προσανατολισμοί, δηλαδή η ενίσχυση των φτωχότερων και πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, και νομίζω σε αυτό το πλαίσιο έγινε η δήλωση του κ. Βερναρδάκη», ήταν, μεταξύ, άλλων, η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, στη δήλωση του Χριστόφορου Βερναρδάκη ότι θα δοθεί μέρισμα περίπου 1.000 ευρώ σε ένα εκατομμύριο πολίτες.

Ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 είπε: «Οι επιλογές της ελληνικής κυβέρνησης είναι δεδομένες, ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2017 θα επιτευχθεί και με το παραπάνω και από εκεί και πέρα το τι θα γίνει με το πλεόνασμα θα το συνεννοηθούμε και θα το συμφωνήσουμε με τους εταίρους μας, για να προχωρήσουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις».

Τζανακόπουλος στον realfm για τα F-16: Αναγκαία και επωφελής η συμφωνία – 1,1 δισ. το κόστος σε βάθος 10-15 ετών

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε πει ότι η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα θα γίνει όταν κατά το τέλος Νοεμβρίου-αρχές Δεκέμβρη θα έχουμε τα σαφή και συγκεκριμένα στοιχεία για την υπεραπόδοση της ελληνικής οικονομίας και την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σκέψεις, υπάρχουν επεξεργασίες, υπάρχουν προφανώς συγκεκριμένοι προσανατολισμοί, δηλαδή η ενίσχυση των φτωχότερων και πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων και νομίζω σε αυτό το πλαίσιο έγινε η δήλωση του κ. Βερναρδάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα