25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ο τελικός των τελικών: Ναδάλ εναντίον Τζόκοβιτς στο αυστραλιανό Open

από fimotro

Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα αναμετρηθούν στον τελικό του Australian Open με τους διοργανωτές να θυμούνται τον απίστευτο αγώνα του 2012 που τελείωσε μετά από 5 ώρες και 53 λεπτά.

Είναι ο τελικός που όλοι θα ήθελαν (εκτός από εμάς φυσικά που θα θέλαμε να δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά εκεί). Το νούμερο 1 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στο νούμερο 2, Ράφαελ Ναδάλ. Δεδομένα θα παρακολουθήσουμε ένα τένις υψηλού επιπέδου αλλά δύσκολα θα δούμε ξανά έναν τελικό όπως το 2012.

Ένας τελικός που θεωρήθηκε ως ο καλύτερος της Open Era του τένις. Ενας αγώνας που κράτησε για 5 ώρες και 53 λεπτά και στο τέλος ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Ναδάλ με 3-2 σετ. Ο Ναδάλ είχε πάρει το πρώτο σετ με 7-5, ο Σέρβος επέστρεψε με δύο σερί (6-4 και 6-2) κι έδειχνε να τελειώνει τον τελικό αλλά ο Ισπανός στο tie break έκανε το 2-2 (7-6).

Το τελευταίο σετ ο Τζόκοβιτς το πήρε με 7-5 και οι διοργανωτές φέτος ετοίμασαν αυτό το επικό βίντεο 166 δευτερολέπτων για να μας θυμίσουν εκείνο τον τελικό.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα