16 Απριλίου 2024 / 12:46 μμ
16 Απριλίου 2024 / 12:46 μμ

Η Φενέρμπαχτσε κοντά στην απόκτηση του Γκιουλέρ

από fimotro

Ο Σινάν Γκιουλέρ έμεινε ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, η οποία ρίχνει το μπάτζετ της και η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του, θέλοντας να ενισχύσει το τουρκικό στοιχείο στο ρόστερ της.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η Φενέρμπαχτσε, με την απόκτηση του 34χρονου (8/11/1983) γκαρντ, Σινάν Γκιουλέρ, ο οποίος από το 2013 αγωνίζεται στην Γαλατάσαραϊ, έχοντας παίξει μπάσκετ νωρίτερα στην Αναντολού Εφές (2008-2013).

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θέλει να ενισχύσει το τουρκικό στοιχείο στο ρόστερ της και θέλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δίνεται, καθώς η Γαλατάσαραϊ άφησε ελεύθερο τον Σινάν Γκιουλέρ. Η “Γαλατά”, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Εργκίν Αταμάν, γνωστοποίησε πως θα ρίξει το μπάτζετ της για την σεζόν που έρχεται (δεν θα παίξει στην EuroLeague στην χρονιά που έρχεται) κοντά στα 4.000.000 δολάρια και έχει αρχίσει να αφήνει παίκτες της.

Το κασέ του Σινάν Γκιουλέρ φτάνει στις 900.000 δολάρια, όπως αναφέρει η fanatik, επισημαίνοντας πως ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και όπως όλα δείχνουν θα αντικαταστήσει τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει στο ΝΒΑ. Για τον 34χρονο Τούρκο γκαρντ έδειξε ενδιαφέρον και η Αναντολού Εφές, αλλά η πανίσχυρη αγωνιστικά και οικονομικά Φενέρμπαχτσε, είναι μία… ανάσα από την απόκτηση του. Ο παίκτης ήταν και αρχηγός της Γαλατάσαραϊ και εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του, θα είναι μία μεταφραφή που θα προκαλέσει αίσθηση, καθώς υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα