29 Μαρτίου 2024 / 2:38 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:38 μμ

Ο ΣΚΑΪ αποδοκιμάζει τον Μπογδάνο για τις φαιδρότητες που εκστόμισε

από fimotro

Σε πολύ αυστηρό και πλήρως αρνητικό ύφος η ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες άλλα και από τον πρωθυπουργό για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη μεταμεσημεριανή εκπομπή του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του ανέφερε συγκεκριμένα: «Όσον αφορά στην επίσκεψη που ορισμένοι θέλουν από κυβερνητικούς αξιωματούχους, να σου πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Να του πει «είστε καλά;», «χρειάζεστε κάτι;» ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργός σε πρωθυπουργό…».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε κατά αυτόν τον τρόπο τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα