20 Απριλίου 2024 / 9:36 πμ
20 Απριλίου 2024 / 9:36 πμ

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με βαριοπούλες στο ΚΕΠΥΟ (βίντεο)

από fimotro

Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στις 6:15 σήμερα το πρωί, στα γραφεία του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο. Ειδικότερα, οκτώ άτομα με βαριοπούλες και σφυριά, έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων του ΚΕΠΥΟ, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή, και στη συνέχεια διέφυγαν.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβίκωνας με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δημοσιεύοντας επιπλέον και σχετικό βίντεο με τους βανδαλισμούς στο οποίο αναφέρονται τα εξής (σε ελεύθερη μετάφραση των αγγλικών τους):

«Σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 6:00 επιτεθήκαμε στο κεντρικό κτήριο της Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στην Καλλιθέα. Με αυτήν την κίνηση επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που αποδεχόμαστε όλοι όσοι προσπαθούμε να καλύψουμε τους φόρους που μας έχουν επιβληθεί από την εξουσία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα