29 Μαρτίου 2024 / 12:30 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:30 πμ

Ο Ρονάλντο κινδυνεύει με φυλάκιση επτά ετών για την υπόθεση φοροδιαφυγής

από fimotro

Σύμφωνα με το “Football Leaks”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με φυλάκιση επτά ετών για την υπόθεση της φοροδιαφυγής, αν συνεχίσει να στηρίζει την αθωότητά του. Ποιοι είναι οι δύο δρόμοι του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Την περασμένη Δευτέρα (31/07), ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ενώπιον της ισπανικής δικαιοσύνης για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ. Ο CR7 κατέθεσε για περισσότερη από 1,5 ώρα στον Εισαγγελέα της Μαδρίτης, δηλώνοντας πως είναι αθώος.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το “Football Leaks”, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει μπροστά του δύο δρόμους. Ο πρώτος είναι να συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι αθώος. Σε μία τέτοια περίπτωση, αν κριθεί τελικά ένοχος, τότε κινδυνεύει με φυλάκιση τουλάχιστον επτά ετών χωρίς αναστολή.

Αντίθετα, αν παραδεχθεί την ενοχή του, τότε θα τιμωρηθεί με τη μίνιμουμ ποινή, η οποία είναι 21 μήνες με αναστολή, ενώ παράλληλα θα κληθεί να πληρώσει το άνωθεν ποσό με τη μορφή προστίμου. Σύμφωνα με το “Football Leaks” o Ρονάλντο έχει μπροστά του 13 ημέρες για να αποφασίσει το επόμενο βήμα.

Παρ’ όλα αυτά, βάσει των όσων είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, η επιλογή της παραδοχής της ενοχής του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα