20 Απριλίου 2024 / 4:40 πμ
20 Απριλίου 2024 / 4:40 πμ

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προειδοποιεί ότι η πώληση των λιγνιτικών μονάδων θα φέρει μεγάλες αυξήσεις στο ρεύμα (βίντεο)

από fimotro

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, πραγματοποιούν κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην οδό Χαλκοκονδύλη από χθες το απόγευμα, προκειμένου να αποτρέψουν το διοικητικό συμβούλιο το οποίο είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Στο ΔΣ πρόκειται να αποφασιστεί η δημιουργία δύο εταιρειών μέσω των οποίων θα πουληθούν οι λιγνιτικές μονάδες σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη.

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, έχοντας στο πλευρό τους και την κοινωνία για να μείνει αυτός ο νόμος – που τον χαρακτήρισε κατάπτυστο – στα χαρτιά.

Ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι πρέπει να αποτραπεί η πώληση των λιγνιτικών μονάδων σε ιδιωτικά συμφέροντα, γιατί αυτί θα φέρει και μεγάλες αυξήσει στο ηλεκτρικό ρεύμα και συμπλήρωσε ότι ο αγώνας που δίνουν είναι με όρους «κοινωνίας» και όχι με όρους «συντεχνίας».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα