19 Απριλίου 2024 / 9:46 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:46 πμ

Ο πατέρας της Στέλλας ομολόγησε ότι την στραγγάλισε και την πέταξε στα σκουπίδια!

από fimotro

ejafaΟμολόγησε ο 61χρονος πατέρας που εξεταζόταν ως βασικός ύποπτος από το τμήμα Ανθρωποκτονιών.  Ο Γιάννης Εικοσπεντάκης δήλωσε την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα νωρίς το πρωί, ισχυριζόμενος ότι πήγε τον δίδυμο αδελφό της στο σχολείο και όταν επέστρεψε, η κόρη του -που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα- δεν ήταν εκεί. Η μητέρα των διδύμων και σύζυγος του συνταξιούχου αστυνομικού, νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, εξαιτίας προβλήματος υγείας.

Το άψυχο κορμάκι του παιδιού εντοπίστηκε αρτιμελές μέσα σε μια μαύρη σακούλα σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αίολου κοντά στο σπίτι της οικογένειας λίγο μετά την ομολογία πατέρα ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη.   Στο σημείο οπού εντοπίστηκε το νεκρό παιδί έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος της 6χρονης οφείλεται σε στραγγαλισμό. Ολα ξεκίνησαν όταν ο 61χρονος Γιάννης Εικοσπεντάκης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και ανέφερε ότι στο σπίτι του διαπραχθεί διάρρηξη και εξαφανίστηκε η μόλις έξι χρόνων κόρη του, Στέλλα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες. Άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας, ενώ ενημερώθηκε και η μητέρα του κοριτσιού η οποία προχθές είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και χθες το μεσημέρι, όπως η ίδια ανέφερε στο protothema.gr πήρε εξιτήριο. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση υπέβαλλαν σε εξοντωτική ανάκριση τον πρώην αστυνομικό, καθώς όπως διαπίστωσαν οι ισχυρισμοί του για διάρρηξη όχι μόνο δεν ευσταθούσαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Έτσι η υπόθεση από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας πέρασε στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός «έσπασε» ενώπιον των αστυνομικών και ομολόγησε την ανατριχιαστική πράξη του. «Φταίει η κακιά στιγμή. Ηταν ένα ατύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, είπε ακόμα πως το παιδί έκλαιγε, το πήρε αγκαλιά να το παρηγορήσει και το έσφιξε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει… Στη συνέχεια τους υπέδειξε σε ποιο κάδο απορριμμάτων είχε πετάξει το άψυχο σώμα της κόρης του. Αμέσως άνδρες της Ασφάλειας που δεν απομακρύνθηκαν στιγμή από το σπίτι του 61χρονου αστυνομικού κινήθηκαν προς τη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το διαμέρισμα της οικογένειας Εικοσπεντάκη. Εκεί εντόπισαν το μακάβριο εύρημα: Το σώμα του ανηλίκου κοριτσιού είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και είχε πεταχτεί στο κάδο απορριμμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα