29 Μαρτίου 2024 / 12:19 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:19 πμ

Ο Παπαχριστόπουλος ομολογεί ότι ο Σαββίδης είχε φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση (βίντεο)

από fimotro

Σε μία παραδοχή που θα συζητηθεί προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όσον αφορά τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε: «Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, δεν το αρνούμαι, αλλά είναι κάτι που θα περάσει. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται».

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ ότι ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ που λέγεται ότι έφερε σε επαφή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αρκέστηκε στο σχόλιο ότι «κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση».

Αν και χαρακτήρισε λάθος την εισβολή με το όπλο στο γήπεδο όταν ρωτήθηκε για το αν έπρεπε να συλληφθεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απέφυγε να απαντήσει λέγοντας «δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες».

ε επόμενη ερώτηση για το αν είχε φιλικές σχέσεις ο κ. Σαββίδης με την κυβέρνηση ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε ότι «είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που έφερε χρήματα στην Ελλάδα που παρακληθηκε να πάρει τη ΣΕΚΑΠ και τότε κανείς δεν του είχε πει για το πρόστιμο».

Ειδικά δε για τη διαγραφή του προστίμου είπε ότι «100% έπρεπε να ρυθμιστεί το πρόστιμο γιατί είχει επιβληθεί απο το 2009 και κανείς δεν του το είπε του ανθρώπου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα