28 Μαρτίου 2024 / 7:13 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:13 μμ

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται να ζητήσει συμβουλές από τον… Μπιλ Κλίντον!

από fimotro

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει συμβουλές από τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον μετά το “πολύ φιλικό” τηλεφώνημα που έλαβε από τον σύζυγο της Δημοκρατικής αντιπάλου του, την οποία κατηγορούσε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για τα χειρότερα κακά, σύμφωνα με αποσπάσματα συνέντευξης που προβλήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
Πιστεύοντας στο κατευνασμό της έντασης έπειτα από μια προεκλογική εκστρατεία πρωτοφανούς σφοδρότητας, ο Τραμπ δήλωσε ήδη την Πέμπτη ότι ανυπομονεί να δεχτεί τις συμβουλές του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, “ενός πολύ καλού ανθρώπου” μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του στον Λευκό Οίκο.
Σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή, η δημοσιογράφος Λέσλι Σταλ ρωτά τον Ρεπουμπλικανό αν σκοπεύει να πάρει επίσης συμβουλές από τον Δημοκρατικό πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.
“Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, τελικά είναι μια πολύ ταλαντούχα οικογένεια. Σίγουρα, θα το σκεφτώ”, απάντησε ο Τραμπ ο οποίος κέρδισε τις προεδρικές εκλογές και θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου.
Η ερώτηση κάνει τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο να εκμυστηρευτεί: “Και δεν θα μπορούσε να είναι πιο φιλικός. Είπε ότι αυτό ήταν μια καταπληκτική (προεκλογική) κούρσα. Μια από τις πιο απίστευτες που έχει δει ποτέ. Ήταν πολύ, μα πάρα πολύ φιλικός”, δήλωσε ο Τραμπ στη δημοσιογράφο.
Όσον αφορά το τηλεφώνημα της Χίλαρι Κλίντον για να παραδεχτεί την ήττα της τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο Τραμπ δεν ήταν ούτε εκεί φειδωλός στους επαίνους του γι αυτήν την οποία αποκαλούσε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας “Χίλαρι, η διεφθαρμένη” και οι υποστηρικτές του φώναζαν “Κλείστε την μέσα” κάθε φορά που άκουγαν το όνομά της.
“Λοιπόν, η Χίλαρι μου τηλεφώνησε και ήταν ένα θαυμάσιο τηλεφώνημα, ένα τηλεφώνημα δύσκολο γι αυτήν, όπως μπορώ να φανταστώ. Πιο σκληρό γι αυτήν παρά απ΄ότι θα ήταν για μένα. Τελικά για μένα, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η Χίλαρι δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλή”. Είπε απλώς ‘Συγχαρητήρια Ντόναλντ, καλή δουλειά”, πρόσθεσε ο Τραμπ στο CBS.
“Και εγώ είπα: θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, ήσασταν μια μεγάλη αντίπαλος’. Είναι πράγματι δυνατή και πολύ έξυπνη”, τόνισε ο Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα