29 Μαρτίου 2024 / 4:54 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:54 μμ

Ο Νεϊμάρ πήγε FIFA και ζητά 26.000.000 ευρώ απ’ την Μπαρτσελόνα

από fimotro

Ο Νεϊμάρ πέρασε στην αντεπίθεση μετά από τη μήνυση της Μπαρτσελόνα, αφού απευθύνθηκε στη FIFA και ζητά 26.000.000 ευρώ από τον σύλλογο. Ανακοίνωση της Παρί εναντίον των Καταλανών.

Λίγες ώρες μετά από τη μήνυση της Μπαρτσελόνα εναντίον του Νεϊμάρ, με την οποία ζητά αποζημίωση συνολικού ύψους 9.300.000 ευρώ, η πλευρά του Βραζιλιάνου γνωστοποίησε ότι κατήγγειλε τους Καταλανούς στη FIFA, αξιώνοντας 26.000.000 ευρώ!

Όπως έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο διεθνής επιθετικός κατήγγειλε την Μπαρτσελόνα στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της FIFA, ζητώντας το συγκεκριμένο που προβλεπόταν για τον πατέρα του, ως μπόνους ανανέωσης του παίκτη με την Μπαρτσελόνα.

Εξαιτίας των υπογραφών του Μαρτίου, ο πατέρας και ατζέντης του Νεϊμάρ θα έπρεπε να εισπράξει αυτό το ποσό μετά από τις 31 Ιουλίου. Οι άνθρωποι των Καταλανών, όμως, βλέποντας τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις της πλευράς του παίκτη με την Παρί Σεν Ζερμέν, κατέθεσαν το ποσό σε συμβολαιογράφο και περίμεναν την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Όταν ο Νεϊμάρ έγινε παίκτης του γαλλικού συλλόγου, πήραν πίσω το ποσό και δεν το κατέθεσαν στον λογαριασμό του πατέρα του, υποστηρίζοντας ότι η αποχώρηση του παίκτη παραβιάζει τρεις όρους της συμφωνίας και ως εκ τούτου δεν ήταν αναγκασμένοι να καταβάλλουν το συγκεκριμένο πριμ υπογραφής.

Η “NN Consultoria”, η εταιρία της οικογένειας του 25χρονου ποδοσφαιριστή που διαχειρίζεται τα πάντα γύρω από την καριέρα του, εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά από εκείνη των “μπλαουγκράνα”, με την οποία τονίζει ότι “αντιμετωπίζει με έκπληξη” την ενέργειά του συλλόγου και ότι η υπερασπιστική γραμμή του αθλητή “θα παρουσιαστεί την κατάλληλη στιγμή”.

“ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ”

Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την πλευρά της, τοποθετήθηκε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, αφήνοντας αιχμές για ακόμα μία φορά για τη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα.

“Με έκπληξη η Παρί Σεν Ζερμέν έμαθε από τον Τύπο την έκδοση ανακοίνωσης από την Μπαρτσελόνα σήμερα, με την οποία ανακοινώνει την είσοδο σε νομικές διαδικασίες στην Ισπανία εναντίον του πρώην παίκτη της, Νεϊμάρ, αξιώνει την καταβολή ποσών από τον Νεϊμάρ και ζητά από την Παρί να μοιραστεί το βάρος.

Ο σύλλογος υπενθυμίζει ότι, όπως ο Νεϊμάρ, σέβεται αυστηρά όλους τους νόμους και τους κανονισμούς και λυπάται ξανά με τη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα”.

Πηγή:sport24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα