19 Απριλίου 2024 / 5:09 πμ
19 Απριλίου 2024 / 5:09 πμ

Ο Νίμιτς συναντήθηκε με τον Κουμουτσάκο (φωτό + βίντεο)

από fimotro

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, συναντήθηκε με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, με τον βουλευτή της ΝΔ να μεταφέρει στον Νίμιτς τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μπροστά στις κάμερες ο κ. Νίμιτς φαίνεται να είχε διάθεση για κουβέντα, αλλά όχι για την ουσία στο Σκοπιανό.

Αφού ρώτησε τον κ. Κουμουτσάκο αν πηγαίνει συχνά διακοπές, ο Αμερικανός διπλωμάτης του αποκάλυψε ότι λόγω της δουλειάς του δεν μπορεί να πηγαίνει ο ίδιος διακοπές.

«Το μόνο πρόβλημα με τη δουλειά μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω διακοπές γιατί θα κάνει κακή εντύπωση» είπε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ ξεπερνώντας όλα όσα είπε π.χ. πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων για προτάσεις που διασφαλίζουν και ενισχύουν την «ταυτότητα και το έθνος» της ΠΓΔΜ!

Στη συνέχεια, βέβαια, φρόντισε να βάλει στο κάδρο και τη σύζυγό του μιλώντας για τα παράπονα που του κάνει. «Η γυναίκα μου με ρωτάει συνέχεια «γιατί δεν μπορούμε να πάμε διακοπές;»» είπε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του λέει ότι «έχετε άλλον έναν λόγο για να επιδιώκετε τη λύση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα