20 Απριλίου 2024 / 1:09 μμ
20 Απριλίου 2024 / 1:09 μμ

Ο Λιαργκόβας προειδοποιεί: Θα υπάρξει bail in, εάν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί

από fimotro

Έκκληση να προχωρήσουν άμεσα οι πλειστηριασμοί έκανε ο απερχόμενος επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας, προειδοποιώντας πως εάν αυτό δεν γίνει, θα επέλθει κούρεμα καταθέσεων.

«Αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, θα έχουν πρόβλημα οι τράπεζες και θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και κούρεμα καταθέσεων σύμφωνα με τα δεδομένα»υπογράμμισε ο κ Λιαργκόβας.

Οι κυβερνήσεις πάντα ανέβαλαν τις μεταρρυθμίσεις για αργότερα αλλά το αργότερα έφτασε και πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος τόνισε σημειώνοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε βροχή από μεταρρυθμίσεις, ορισμένες εκ των οποίων είχαν περιληφθεί και στο δεύτερο μνημόνιο.

«Θα είναι δύσκολο να έχουμε θεαματικούς ρυθμούς ανάπτυξης καθώς δεν έχουμε επενδύσεις, το κλειδί είναι να γίνουν επενδύσεις» πρόσθεσε ενώ εξέφρασε τον φόβο του ότι θα παγιδευτούμε σε χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στασιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα