20 Απριλίου 2024 / 8:25 πμ
20 Απριλίου 2024 / 8:25 πμ

Ο Λεβέντης είδε τη Δούρου για να την στηρίξει στο θέμα των αποβλήτων στην Αττική

από fimotro

Συνάντηση με την Ρ. Δούρου, είχε ο Βασίλης Λεβέντης, όπου ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν την περιφέρεια Αττικής.

Το τετ α τετ έγινε στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, στη Βουλή, παρουσία και του βουλευτή της Ά Αθηνών, Μ. Γεωργιάδη, ενώ την περιφερειάρχη Αττικής συνόδευαν μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην συνάντηση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κυριάρχησε το θέμα της έγκρισης και εφαρμογής του σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων στην Αττική.

Ο Β. Λεβέντης άκουσε με προσοχή την ενημέρωση από την κ. Δούρου και δήλωσε πως «η Ένωση Κεντρώων και ο ίδιος προσωπικά, ήταν πάντα υπέρμαχοι, με την αυτοτέλεια και την διαχείριση των απορριμμάτων από τους δήμους».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΚ, έθιξε και το θέμα των προστίμων από την ΕΕ στην χώρα μας, «γιατί δεν συμμορφωνόμαστε με το ευρωπαϊκό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων και κατ’ επέκταση την προστασία του περιβάλλοντος» και τόνισε ακόμη, πως «η περιφέρεια θα έχει έναν ειλικρινή σύμμαχο, στην προσπάθειά της να εφαρμόσει το σχέδιο διαχείρισης των αποβλήτων».

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα βοηθήσει στην κατεύθυνση της σωστής ενημέρωσης των πολιτών για τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει το συγκεκριμένο εγχείρημα στην καθημερινότητα των δημοτών.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς που έχει η κ. Δούρου, σχετικά με το νέο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα