18 Απριλίου 2024 / 7:38 πμ
18 Απριλίου 2024 / 7:38 πμ

Ο Κοτζιάς προαναγγέλλει “έντιμους συμβιβασμούς”

από fimotro

«Πιστεύουμε σε έντιμο συμβιβασμό από τον οποίο μακρόπνοα μπορούν να κερδίσουν και οι δυο πλευρές» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών μετά το ραντεβού με τον ομόλογό του της πΓΔΜ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κερδίσουν και οι δυο πλευρές, δεν θα υπάρξει χαμένος.

«Ασφαλώς σε ένα έντιμο συμβιβασμό και αυτό αφορά και την Ελλάδα δεν μπορεί να πάρεις όλα όσα έχεις στο νου σου ή πιστεύεις μεταφυσικά. Ρεαλιστικά και πραγματικά πρέπει να πάρεις αυτό που είναι το κύριο για εσένα και να δώσεις αυτό που είναι το κύριο για τον άλλο. Και το κυριότερο αυτό που είναι το κοινό συμφέρον», τόνισε.

Όπως είπε πιστεύει πάρα πολύ στην σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής και ότι η πΓΔΜ είναι μια χώρα με την οποία η σχέση οφείλει να ακολουθήσει αυτό που γίνεται στην ίδια τη ζωή με τα εκατομμύρια επισκέψεις κατοίκων της πΓΔΜ στην Ελλάδα και Ελλήνων στη γειτονική χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα