25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ο Καμμένος συγκαλεί εκτελεστική επιτροπή και ΚΟ των ΑΝΕΛ

από fimotro

Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνου Καμμένου, συγκαλείται σε κοινή συνεδρίαση η κοινοβουλευτική ομάδα και η εκτελεστική επιτροπή των ΑΝΕΛ, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 14:00, στα γραφεία του κινήματος.

Οπως είναι φυσικό το θέμα που αναμένεται να τεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων δεν είναι άλλο από το Σκοπιανό, ειδικότερα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όπως προκύπτουν και από την επαφή που είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπου συναντήθηκε με τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζόραν Ζάεφ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος ήδη από την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος είχε διαμηνύσει προς όλους τους τόνους ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δεχτούν να εμπεριέχεται στην ονομασία ο όρος «Μακεδονία».«Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο “Μακεδονία”» είχε σημειώσει ο Πάνος Καμμένος διαφωνώντας και με τους προσδιορισμούς «Άνω» και «Νέα Μακεδονία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα