19 Απριλίου 2024 / 11:47 μμ
19 Απριλίου 2024 / 11:47 μμ

Ο Καμμένος εξήγησε στη Βουλή ότι πλήρωσε με μετρητά, αλλά έκανε την κράτηση με πιστωτική κάρτα

από fimotro

Εξηγήσεις για τον τρόπο πληρωμής του λονδρέζικου ξενοδοχείου έδωσε στην Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έπειτα από παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου που κάλεσε τον υπουργό να απαντήσει: «Είπατε αλήθεια ή ψέματα την περασμένη Δευτέρα στην Ολομέλεια για τον τρόπο που πληρώσατε την δαπάνη σας;».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος είχε υποστηρίξει πως πλήρωσε το ξενοδοχείο από την κάρτα του για να ακολουθήσει δημοσίευμα της εφημερίας «Παραπολιτικά» που εμφανίζει τον υπουργό να πληρώνει μετρητοίς.

«Είπα στην Βουλή ότι χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα που πλήρωσε ο Παπαχρίστος την αγωγή και εν συνεχεία πλήρωσα από την τσέπη μου. Διαβάστε τα πρακτικά. Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου. Το απαντώ αυτό σε εσάς γιατί ξέρετε και δεν διαβάζετε μόνο δημοσιεύματα. Διαβάστε τα πρακτικά και θα δείτε ότι δέσμευσα την κάρτα μου. Την τσέπη μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος κατά την συνεδρίαση της επιτροπής Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για να συνεχίσει: «Να πούμε και παρακάτω; Να σας κάνω κοινωνούς. Από το twitter προαναγγέλλεται ότι το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται επίθεση εναντίον του ανήλικου παιδιού μου που θα φρίξουμε. Για να καταλάβετε τι σημαίνει κάποιοι να στοχοποιούν πολιτικούς για δικούς τους λόγους και όχι γιατί οι πολιτικοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα».
Ανταπαντώντας ο κ. Λοβέρδος σημείωσε: «Δεν διάβασα τα πρακτικά. Σας άκουσα. Ήμουν μέσα στην συνεδρίαση. Εγινα κοινωνός των δημοσιευμάτων. Αυτό το θέμα έφερα και πήρα την απάντηση από εσάς. Δέχομαι την απάντησή σας και το περιεχόμενό της θα το δούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα