29 Μαρτίου 2024 / 1:43 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:43 μμ

Ο Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Κεντροαριστερά

από fimotro

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου κόμματος της κεντροαριστεράς ανακοίνωσε σήμερα επισήμως ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υπογραμμίζοντας ότι «ενωμένη η παράταξη μπορεί να διεκδικήσει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας».

«Η κοινωνία μας είναι όμηρος κλειστών κυκλωμάτων. Για αυτό έχει ανάγκη από μια ριζική αλλαγή πολιτικού προσανατολισμού που μόνο μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη μπορεί να εγγυηθεί» τόνισε στην ομιλία του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία με πρωταρχικό σκοπό να ενώσει. «Έχω ήδη εκπροσωπήσει την παράταξή μας σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν και με διαφορετικό κάθε φορά αντίπαλο. Επικρατήσαμε και στις δύο περιπτώσεις γιατί ήμασταν ενωμένοι» ανέφερε επίσης.

«Ενωμένη η παράταξή μας θα γίνει και πάλι μεγάλη για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση της χώρας και όχι να αποτελέσει ένα δευτερεύον συμπλήρωμα στα σχέδια άλλων», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο κ Καμίνης αναμένεται στις 4.00 μ.μ. να συναντηθεί με την Φώφη Γεννηματά.

«Αυτό το φθινόπωρο θα είναι η εποχή της αναγέννησης, του μεγάλου κεντρώου προοδευτικού χώρου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα